Hvordan ta mål

Betaing og vilkår

email:

dhea@dheas.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

side1

Nydlige kjoler til landets rimligste priser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle kjoler sendes  i oppkrav med vedlagt giro som skal betales innen 14 dager, vi stoler  på deg som kunde og har tilit til deg. Derfor er det meget viktig at du tar riktige mål og følger vårt måleskjema . Kjoler som ikke blir betalt i tide vil få tilsendt ett varsel, betales ikke da sendes saken til rettslig inkasso uten untak.

Angrerett

 Som forbruker har du i henhold til Angrerettloven 14 dagers ubetinget angrerett når du handler i vår nettbutikk. Det betyr at dersom du angrer på et kjøp du har gjort hos oss, kan du returnere varen innen 14 dager etter at du mottok den og få salgssummen refundert. Varen som returneres må være i samme stand som da du mottok den.

 Dersom du ønsker å heve kjøpet av varer du allerede har mottatt, må du sende dem tilbake til oss. I alle pakker legger vi ved et angrerettskjema som du i så fall må fylle ut og legge ved varene du returnerer til oss. På dette skjemaet finner du også adressen varene skal sendes til. Etter Angrerettlovens paragraf 15 skal returkostnadene bæres av forbrukeren. Så snart vi har mottatt og behandlet varene du har returnert, vil salgssummen bli tilbakeført til den konto du oppgir ved returnering av varen. Dersom du har spørsmål knyttet til angreretten kan du kontakte oss på  Dhea@dheas.net.